hmm te objawy nie wskazują na nit/y bynajmniej patrząc po moich objawach jakie miałem gdybym miał coś doradzić to profilaktycznie sprawdziłbym olej w skrzyni czy nie ma w nim jakiegoś metalowego świństwa ale przy okazji zapytałbym się profesjonalistów od skrzyń
włączenie funkcji fader w radiu swing
Zwiń
X
-
niekoniecznie. U mnie automatycznie się uruchomiło po jakimś czasie. Ale vagiem też można.http://emmu.pl
----------------------------------------------------------
W końcu robi się to, co się lubi.
Komentarz
-
-
głośniki dokładałem na tył tylko ze względu na dziecko nie dla szpanu czy lepiej gra nie zauważyłem różnicy kable poprowadziłem jak wszystkie przewody wychodzące z drzwi słupkiem drzwiowym na dół i pod listwą progową a dalej z jednej strony nad schowkiem a z drugiej odkręciłem półke pod kolumną kierowniczą. żeby wyciągnąć radio trzeba zdjąć osłone radia i pokręteł nawiewu jest na zatrzaskach i są śrubki które trzymają radio. Odkręcamy śrubki podpinamy kable i słuchamy muzyki na tylnych głośnikach. gwizdków nie montowałem w sklepie z głośnikami mówili że nie ma takiej potrzeby w moim przypadku a głośniki jakieś zwykłe około 130 zł za komplet razem z dystansami nie jakieś z wyższej pólkimichał
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez daniel.krechi pytanko odemnie,michal5312 czy po dolozeniu tych glosnikow gra lepiej,warte to zachodu?
Zamieszczone przez michal5312nie zauważyłem różnicy
Komentarz
-
-
nie zgodzę się z michal5312, ja mam u siebie 8 głośników. ostatnio stojąc w korku bawiłem się przełączając głośniki na różne sposoby i powiem, że sam przód albo sam tył to totalna porażka ale w komplecie jak na serię to efekt jest bardzo dobry.
Możlwe , że dałeś lepsze głośniki ja tak jak pisałem nie dałem nawet gwizdków i głośniki jakaś podstawa. poza tym musze załączyć funkcje fader. Jeżeli byłyby lepsze głośniki i gwizdki oraz włączona funkcja fader w radiu to przypuszczam że efekt będzie zadowalającymichał
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez michal5312Możlwe , że dałeś lepsze głośniki
Podam jeszcze przykład szwagra. Wywalił oryginalne głośniki, zakupił głośniki z trochę wyższej półki < rainbow, infiniti > wygłuszył wszystkie drzwi. Wszystko gra super ale jak odłączy tył to czegoś i tak brakuje. Także ja pełną gębą jestem za głośnikami z tyłu.
Pzdr.
Komentarz
-
-
Będzie lepiej na 100%.
I faktycznie ci co siedzą z tyłu też lepiej słyszą wtedy )
Moje dziecko też narzekało ostatnio że jest za cicho a ja miałem już niezłe disko z przodu.
AD.
Dobrałem się dzisiaj do tylnych drzwi ale poległem.
Znalazłem 5 wkrętów (1 pod osłoną głośnika wysokotonowego i 4 w rączce).
Co dalej? Pozostają tylko zaczepy? Czy trzeba jeszcze ściągnąć tą listwę aluminiową ozdobną?
Boję się trochę w ciemno kombinować bo jest zimno i nie chce połamać zaczepów.
Możesz napisać co i jak?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mobilniekoniecznie. U mnie automatycznie się uruchomiło po jakimś czasie
Zamieszczone przez mobilAle vagiem też można.
Co to jest vag ? Przypuszczam, że to oprogramowanie komputera, ale to tylko moje domysły
Można to zrobić samemu, czy tylko ASO ma taką szmoc ?
Komentarz
-
Komentarz